Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
PFA Popescu Marius
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Filmari si fotografie evenimente
350 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sfaturi pentru mire

mai multe pe:
http://amintiri.host28.net/sf_nunta.html

Ia in buzunare bani marunti!
O miscare buna ar fi sa pui, in functie de cum te tine buzunarul, bancnote de 5 lei intr-un buzunar, de 10 lei in altul si bancnote mai mari in buzunarul de la haina.

Uite unde sigur o sa-ti trebuiasca:
Cumperi mireasa de la soacra mica sau de la cumnata: pret intre 50-100 sau mai mult.
Bani pentru tigani la cununia civila de care nu poti scapa usor. 1-5 lei de bucata.
Bani pentru galeata de la iesirea din biserica 5 – 50 lei.
Bani pentru galeata de la intrarea in casa miresei 5 – 50 lei.
Bani pentru acordionistul care te insoteste la nas 10 lei/dedicatie. Nu-i da mai mult de 100 lei in total.
Bani pentru formatie.
Bani pentru furatul miresei (aici o sa tratez mai pe larg).

La barbierit, se pun 10 lei (chiar si mai mult) sub talpile picioarelor, care vor fi dati unii lautarului si altii baiatului care te-a “ras”.
Atentie la ras, daca o faci cu o lama normala nu folosi partea taioasa ci dosul. Se poate rade cu: topor, cutit, sabie, cu sau fara spuma, in loc de spuma se foloseste in anumite locuri vin si pe post de perie de spuma un trandafir.

Barbieritul dureaza intre 5 si 10 min in timp ce lautarul canta “Pusei briciul sa ma rad” un cantec despre trecerea la viata in doi si renuntarea la burlacie.

La casa de casatorii:

Sa nu plecati de acasa fara buletine. Nasii le pot uita dar voi nu.
Cheama invitatii cu cel putin 15 min inaintea oficierii, ulterior le poti spune ca s-a devansat putin, situatie preferabila decat cea in care vin dupa ce ai dat iscalitura.

Asigura-te ca ai mancat in dimineata nuntii sa poti spune DA raspicat.
La majoritatea caselor de casatorii este un nene fotograf care face poze “din oficiu” dar care te costa intre 15 si 30 lei fotografia ajungand astfel sa ii lasi peste 200 lei. Daca vrei sa eviti asta anunta-l inainte ca esti amarat si ai deja un fotograf.

Lasa emotiile si saluta-i pe toti care vin sa va vada. Nu sta numai cu viitoarea ta sotie de mana si imprima-le tuturor veselia si fericirea ta si anunta-i ca o sa fie o nunta de pomina si dezvaluie cate putin din surprizele pe care le-ai pregatit pentru petrecere. De ce? Pentru ca la cununie sunt multi indecisi daca sa vina si la petrecere sau nu.
Tot din acelasi motiv, dupa oficiere, ia-ti o pauza si fa poze cu toti care au venit acolo. Nu te costa nimic. Si zambeste.

Dupa oficiere, de obicei, inainte de a iesi afara, invitatii sunt serviti cu cate un pahar cu sampanie si bomboane de ciocolata.
Din Gura in Gura